Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Reumatism" by Johan FrostegÄrd ~ Book PDF Kindle ePub Free

Reumatism

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Reumatism
  • Author : Johan FrostegĂ„rd
  • Release Date : January 30, 2013
  • Genre: Medical,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 6473 KB

Description

HÀr kan du lÀsa om de olika reumatiska sjukdomarna, om symtom, diagnos, behandlingar och prognos. Boken Àr skriven för patienter och anhöriga, likvÀl som för vÄrdpersonal, politiker och beslutsfattare.
HÀr berÀttar Johan FrostegÄrd om de olika reumatiska sjukdomarna, om symtom, diagnos, behandling och prognos. Men han tar ocksÄ upp och kritiserar vÄrdsystemet idag, ekonomismen, budgetstyrningen och beskriver hur patienten kommer i klÀm.
Reumatism Àr ett ord som förr sÀnde rysningar av obehag genom den som hörde det, och det Àr en sjukdom som ocksÄ Àr vanlig idag. Men det som förr betydde en dom till livslÄngt lidande Àr numera en diagnos dÀr det finns goda möjligheter att förhindra och lindra en invalidiserande utveckling.
"Forfarande vet inte lÀkarna varför mÄnga av de reumatiska sjukdomarna uppkommer, men framför allt forskningen om immunsystemet och utvecklingen av nya lÀkemedel ger anledning till optimism.", sÀger Johan FrostegÄrd. Detta Àr en omarbetad version av Reumatism som kom ut första gÄngen 2006.
Boken ges ut i serien Karolinska Institutets forskare skriver som bestÄr av populÀrvetenskapliga böcker om de vanligaste folksjukdomarna. Tidigare i serien har det utkommit: Bröstcancer, Prostatacancer, Melanom, Dyslexi, Mage, Hörseln, Njurarna, Diabetes, Munnen, Alzheimer och MS.


Download Free Books "Reumatism" PDF ePub Kindle